De nieuwe website is online!

10 maanden geleden Door: E-Bike Friesland

Ontdek onze nieuwe website voor e-bikes! Met een volledig vernieuwd ontwerp en een gloednieuw platform bieden we onze klanten een verbeterde gebruikerservaring en een betere manier om onze nieuwe en gebruikte e-bikes te bekijken.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe website voor e-bikes nu online is! Met een volledig vernieuwd ontwerp en een gloednieuw platform bieden we onze klanten een verbeterde gebruikerservaring en een betere manier om onze nieuwe en gebruikte e-bikes te bekijken.

Onze nieuwe website is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het is eenvoudig te navigeren en biedt gedetailleerde productbeschrijvingen en afbeeldingen van al onze e-bikes. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe e-bike voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of een gebruikte e-bike voor uw weekendavonturen, ons uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils.

Maar dat is niet alles - ons nieuwe platform biedt ook een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om e-bikes te vergelijken en uw favorieten op te slaan voor later. Bovendien hebben we onze checkout-proces vereenvoudigd, zodat u snel en gemakkelijk uw nieuwe e-bike kunt bestellen.

We zijn trots op onze nieuwe website en we hopen dat u er net zo van zult genieten als wij. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige e-bikes en uitstekende service aan onze klanten. Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website en ontdek ons assortiment van nieuwe en gebruikte e-bikes.

Gratis bezorging in heel Nederland en Belgiƫ!