Fiets van de zaak

Bij E-Bike Friesland regelen we alles wat je nodig hebt om zakelijk een e-bike te kopen. We hebben twee geweldige opties voor je: het FiscFree en Zakelijk en privé leasen via Friesland Lease.

Voor werkgevers die hun werknemers willen verwennen met een splinternieuwe e-bike, hebben we FiscFree. Met FiscFree kunnen je medewerkers zowel een tweedehands- als een nieuwe e-bike kopen en de kosten ervan maandelijks van hun brutoloon betalen. Dat betekent belastingvoordeel voor iedereen! Hoe cool is dat?

En als je gewoon een supergemakkelijke en flexibele manier wilt om e-bikes zakelijk en privé te leasen, dan is Friesland Lease jouw go-to. Met Friesland Lease kun je e-bikes huren voor je bedrijf en/of je werknemers. Geen gedoe met grote investeringen, reparaties of onderhoud. Gewoon zorgeloos cruisen op de nieuwste en meest duurzame e-bikes.

Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de perfecte zakelijke e-bike-oplossing die bij jouw bedrijf past. Bezoek onze winkel of bel ons gelijk. We staan klaar om je te helpen met groen en duurzaam vervoer voor jouw bedrijf en je team.

fiscfree logo fiscfree logo
frl lease logo frl lease logo
ebike logo ebike logo