Benieuwd naar ons verhaal? U leest het hier

Een e-bike voor iedereen

Vaak worden tweedehands elektrische fietsen / e-bikes door reguliere fietsenwinkels afgeschreven. Ze gaan op export of naar de sloop. Dit terwijl deze fietsen vaak nog goed zijn en zeker nog een ronde mee kunnen.

Daarnaast verandert de markt: De e-bike wordt populairder. Niet zo gek, het is in feite een scooter en fiets in één. E-bikes worden geavanceerder en daardoor duurder. Inmiddels is een nieuwe e-bike gemiddeld € 2600,-

Dit viel de heren achter E-Bike Friesland ook op. Zij merkten dat e-bikes een luxeproduct werd en dat alleen mensen met een grote beurs hiervan kunnen genieten.

Dit is ook juist de reden dat e-bike Friesland is opgestart. ‘Iedereen de kans bieden om het plezier en gemak van een elektrische fiets te kunnen ervaren’. Aldus eigenaren Buck van der Weerd en Jildert Boekema.

Betaalbaar en duurzaam

Ze bedachten een duurzame optie: refurbished e-bikes. E-bikes die in een dusdanige staat zijn dat ze zeker nog een fietsronde mee kunnen. Een win-win situatie. Niet alleen de portemonnee wordt geholpen, maar ook de wereld. Door vrijwel alle materialen te hergebruiken dragen wij een steentje bij aan een steeds duurzamere economie.

Ons streven: een grote glimlach

Ons doel is een 100% tevreden klant, een klant die met een grote glimlach de deur uitgaat. Mocht dus onverhoopt iets niet in orde zijn dan doen wij er alles aan om dit op te lossen. Een blije klant is immers de beste reclame.

Maak kennis met ons team


jildert

Jildert

buck

Buck

jeroen

Jeroen

peter 20personeelfoto

Peter