E-Bike Friesland gaat verhuizen!

6 maanden geleden Door: E-Bike Friesland

E-Bike Friesland en Electro World slaan de handen ineen en zorgen voor een opwindende verandering in Franeker! De elektrische fietsenwinkel E-Bike Friesland verhuist naar het pand van Electro World Van der Weerd, dat vanaf 18 november samen in hetzelfde pand gaat bedrijfsvoeren.

De fietsenwinkel, gerund door ondernemers Jildert Boekema en Buck van der Weerd, zetten hun ambitieuze koers voort door zich uit te breiden op vestigingslocatie Electro World van der Weerd. ,,We zijn ontzettend trots op deze stap. De oppervlakte is wel 2 keer zo groot.’’ Aldus Jildert. Het pand gelegen aan de James Wattstraat 2 in Franeker heeft een totale oppervlakte van maar liefst 1000m2.

Deze vooruitstrevende verandering belooft niet alleen kansen voor beide bedrijven, maar heeft ook een bijzondere familiale dimensie. Willem van der Weerd, de eigenaar van Electro World, ziet met trots zijn zoon in zijn voetsporen treden, zij het in een geheel andere bedrijfstak. "Ik ben enorm trots op mijn zoon, Buck." " Wat hij samen met zijn compagnon heeft opgezet is fantastisch." verklaart Van der Weerd senior met een brede glimlach. Wat deze verhuizing nog specialer maakt, is de samenwerking tussen de twee bedrijven.

E-Bike Friesland en Electro World zullen hun bedrijfsvoering delen in hetzelfde pand, waarbij Electro World zich zal specialiseren in witgoed en TV’s en E-Bike Friesland zich blijft concentreren op elektrische fietsen.

Er heerst wederzijds enthousiasme over deze samenwerking, omdat beide bedrijven een vergelijkbare doelgroep aanspreken. "TV’s en witgoed gaan heel goed samen met e-bikes." aldus Buck van der Weerd, mede-eigenaar van E-Bike Friesland.

Maak jij je klaar voor deze grote verandering? Op 18 november staat de grote opening gepland, bewust gepland een week voor Black Friday. Met de fusie van deze twee geweldige bedrijven in één pand, kun je uitkijken naar een enorme uitverkoop en geweldige aanbiedingen. Dit wordt een evenement dat je niet wilt missen!

Tot en met 11 november blijft de werkplaats gewoon open voor het onderhoud van je elektrische fiets. Dus zorg ervoor dat je jouw fiets in topconditie houdt terwijl je je voorbereidt onze verhuizing in Franeker! 💥🚴‍♂️ #EbikeFriesland

Gratis bezorging in heel Nederland en België!