Win een Gratis E-Bike tijdens de Grote Opening van E-Bike Friesland en Electro World!

5 maanden geleden Door: E-Bike Friesland

Op zaterdag 18 november is het zover: de grote opening van E-Bike Friesland en Electro World in Franeker! We nodigen iedereen uit om deze feestelijke dag met ons te vieren op James Wattstraat 2, waar de winkeldeuren openen om 09:00 uur en sluiten om 15:00 uur.

Wat staat er op het programma?

Naast het bewonderen van de nieuwste e-bikes en elektronica, hebben we een fantastische kans voor jou om een gloednieuwe Bimas eCity 3.0 e-bike ter waarde van 1799 euro te winnen! De winnaar wordt bekendgemaakt via een Instagram Live-stream, die om 16:00 uur start. Maar hoe maak je kans op deze geweldige prijs?

Hoe kun je meedoen?

Het is simpeler dan je denkt!

  1. Tussen 09:00 en 15:00 uur kun je naar onze winkel komen.
  2. Bij binnenkomst ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op de gratis e-bike. Trek jouw lootje, vul je gegevens in en je doet automatisch mee aan de loting.
  3. Het kost je slechts een paar minuten, maar het kan jou wel een prachtige e-bike opleveren!

Waar moet je zijn?

E-Bike Friesland en Electro World bevinden zich op James Wattstraat 2 in Franeker. Een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is. Kom langs, ontdek ons assortiment, en maak meteen kans op die geweldige e-bike!

Waarom zou je meedoen?

Naast de kans op het winnen van de Bimas eCity 3.0, willen we je een dag vol plezier en verrassingen bieden. Ontmoet ons team en geniet van de feestelijke sfeer tijdens de grote opening.

Zet 18 november in je agenda, trek je beste lootje, en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van een splinternieuwe e-bike! We kijken ernaar uit om deze bijzondere dag met jou te delen. Tot dan!

 

Gratis bezorging in heel Nederland en Belgiƫ!