E-Bike Friesland breidt servicegebied uit naar Drenthe door nieuwe samenwerking

3 maanden geleden Door: E-Bike Friesland

Franeker, 15 mei 2024 - E-Bike Friesland kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met de gemeente Drentsche Aa. De gemeente heeft E-Bike Friesland gekozen als leverancier en onderhoudspartner voor hun fietsenvloot, na een succesvolle aanbestedingsprocedure.

De gemeente Drentsche Aa wenste het onderhoud en de aanschaf van elektrische fietsen centraal te regelen door één vaste partner te selecteren. Deze partner zou hen proactief adviseren tijdens zowel het onderhouds- als het aankoopproces.

Bij de aanbesteding viel E-Bike Friesland op door hun plannen die beoordeeld zijn met een ‘uitstekend’, met name op het gebied van haal- en brengservice en communicatie. De gemeente Drentsche Aa was onder de indruk van de servicegerichtheid en professionaliteit van het bedrijf, wat heeft geleid tot de gunning van de opdracht.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor E-Bike Friesland, dat al eerder succesvolle samenwerkingen heeft opgebouwd, waaronder met de gemeente Rotterdam. Het bedrijf, gevestigd aan de James Wattstraat 2 in Franeker, kijkt vol enthousiasme uit naar de nieuwe uitdagingen en kansen die deze samenwerking met zich meebrengt.

Jildert Boekema, mede-eigenaar van E-Bike Friesland, benadrukt het belang van deze nieuwe samenwerking: "De opdracht sluit naadloos aan op onze huidige werkwijze en groeiambities. Assen ligt slechts op een uur en tien minuten van Franeker. "Dit voelt voor ons als een juiste stap."

Als onderdeel van de samenwerking zal E-Bike Friesland zijn haal- en brengservice uitbreiden naar Drenthe, naast de al bestaande diensten in Friesland. Dit stelt de gemeente Drentsche Aa in staat om te profiteren van de service en expertise van E-Bike Friesland, terwijl het bedrijf zijn bereik vergroot naar nieuwe regio's.