Waarom een DEMO model voor jouw portemonnee de beste optie is!

1 jaar geleden Door: E-Bike Friesland

Wij als fietsenwinkel kennen het wel.. We pakken een fiets uit de doos, monteren ‘m af, controleren de fiets op schade en bingoooo.. Een klein krasje op de bovenbuis. Deze nieuwe fiets kan niet meer als nieuw verkocht worden…

Erg? Niet echt. Wij sturen de betreffende fiets terug naar de leverancier en de leverancier kan dezelfde fiets onder het mom DEMO met korting aanbieden. 

Wij kopen deze fietsen weer op en vertalen deze korting naar jou toe. Sterker nog, enkel een klein krasje op de bovenbuis bij een voor de rest nieuwe fiets,kan jou een voordeel opleveren tot 1000 euro! 

Daarnaast zijn er ook fietsen die in showrooms hebben gestaan die wij aanbieden. Deze fietsen hebben enkele kilometers maar zijn nog volledig nieuw! Ideaal!

Je koopt dus een nieuwe fiets mét een nieuwe accu waar enkel een krasje op zit met zo’n korting? Waar zit het addertje onder het gras? Het leuke is, die is er niet! Je krijgt de volledige garantie op de accu en 1 jaar op de fiets.  

Zeker in deze bizarre tijden waar de maandelijkse energierekening gelijk staat aan de prijs van een goede tweedehands fiets, is het geen slecht idee om op zoek te gaan naar buitenkansjes. We blijven immers allemaal Nederlanders en speuren graag het web af naar een goed-koopje :).  

Bij E-Bike Friesland snappen wij dat! Wij houden namelijk ook van buitenkansjes. We hebben daarom altijd een ruim assortiment aan tweedehands fietsen én Demo fietsen. 

Onze website wordt wekelijks geupdate, maar de échte buitenkansjes komen niet eens op de website. Deze gaan namelijk nog sneller weg dan dat je energierekening omhoog gaat. 

Onze winkel met buitenkansjes is gevestigd aan de Dijkstraat 25 in Franeker!