Hoe schaf ik een e-bike aan via FiscFree?

29 Mar. 2022 Door: E-Bike Friesland

We krijgen vaak de vraag, ‘’werken jullie met Fiscfree/fietsplan?’’ of ‘’Hoe kan ik eventueel Fiscfree/fietsplan gebruiken bij jullie?’’ in deze blog gaan we voor jou als klant alles op een rijtje zetten zodat jij bij ons in de toekomst doormiddel van Fiscfree/fietsplan een E-bike kunt aanschaffen. Hieronder staan dan ook alle voordelen op een rijtje voor wat veel klanten al het keerpunt is geweest om met Fiscfree/fietsplan een fiets te halen.

Hoe werkt Fiscfree/Fietsplan?

Fiscfree is een idee tussen gemeenten en werkgevers waarmee de werknemers de kans krijgen om nieuwe en tweedehands producten aan te kopen via het bedrijf van waar jij werkt. Het idee is dat jij als eindgebruiker een hoge korting kan krijgen op jouw nieuwe of tweedehands elektrische fiets. Het werkt namelijk zo: Het aankoopbedrag van jouw elektrische fiets wordt ingehouden op je brutoloon van de komende 24 maanden. Omdat dit in zo’n lange periode is verspreid, voel je bijna niks van deze forse aankoop op je nettoloon. Bij de meeste is het namelijk maar twee tientjes per maand. Hierbij hoef jij dan niks te betalen wanneer jij in de winkel de E-bike ophaalt, maar dat het bedrag dat dan nog betaald moet worden word dan maandelijks van jouw brutoloon afgetrokken waardoor het reëel is om dan zo’n aankoop te maken van bijvoorbeeld een E-Bike.

Het aanvragen om via Fiscfree een fiets aan te schaffen moet jij aanvragen bij je werkgever. Dit kan gemakkelijk via FiscFree waar jij dan de prijs moet bepalen met de brutoloon van jouw jaarsalaris. Als jij dan een overeenkomst hebt gevonden met jouw werkgever keurt hij de aanvraag goed en kan jij je fiets ophalen bij ons in de winkel.

Wat is het voordeel van Fiscfree/Fietsplan?

  • Was jij altijd al van plan om een E-Bike aan te schaffen maar kan je dat nog niet zo 1, 2, 3 betalen? Dan kan dat met Fiscfree via je werkgever. Je hoeft het bedrag niet in één keer te betalen maar gaat dan maandelijks van je bruto loonstrook af.
  • Schaf je iets aan via Fiscfree, dan hoef je zelf niet direct af te rekenen en zie je geen factuur – logisch dat het allemaal wat mistig lijkt.
  • Met het aanschaffen via Fiscfree heb je een gemiddeld 40% voordeel op de nieuwste en 2e hands E-bikes.
  • Vertrouwelijk via de werkgever

Met deze informatie hopen wij dat we jou genoeg hebben geholpen met de aankoop van een fiets!

Direct leverbaar | Verzending door heel Nederland voor € 39,95