Waanzinnige E-Bike inruilweken bij E-Bike Friesland!

1 jaar geleden Door: E-Bike Friesland

Denk je erover om een nieuwe elektrische fiets te kopen? Dit is hét perfecte moment om te profiteren van onze geweldige e-bike inruilweken! Van 14-26 maart kunnen klanten minimaal 250 euro en maximaal 1000 euro inruilkorting krijgen als ze bij ons een nieuwe elektrische fiets kopen.

Je vraagt je misschien af wat deze deal zo bijzonder maakt. Nou, om te beginnen hebben we bijna alle modellen van toonaangevende merken als Sparta, Batavus en QWIC op voorraad. En dat niet alleen – we zijn ook een officiële dealer van deze merken. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat als je bij ons een e-bike koopt, je de hoogste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. 

Maar daar houdt het niet op! De echte kers op de taart is dat onze inruilkorting geldt voor elke werkende oude elektrische fiets. Dat klopt – je kan gewoon een oude e-bike brengen mits hij werkt. Wij accepteren alle werkende oude elektrische fietsen, ongeacht merk of model, zodat je het meeste uit je investering kunt halen. 

Mis deze unieke kans om je fiets te upgraden niet! Bezoek onze winkel tussen 14 en 26 maart om te profiteren van onze geweldige e-bike inruilweken om tot 1000 euro te besparen. 

We kijken uit naar je komst!