Refurbishment proces

Stap binnen in de wereld van E-Bike Friesland, waar tweedehands elektrische fietsen worden omgetoverd tot prachtige refurbished e-bikes.

Het proces bestaat uit zorgvuldige stappen die worden uitgevoerd door onze ervaren professionals met meer dan 20 jaar expertise. Laat me je meenemen door ons proces!

Onze belofte: Jij gaat hoe dan ook met een lach de deur uit! 

Deze belofte is door het hele bedrijf voelbaar. Het begint al voordat het refurbishment proces van start gaat. Wij zijn namelijk heel kieskeurig met wat wij in de winkel zetten. De fiets wordt eerst gecontroleerd op de accu, motor, kilometerstand en staat. Op het moment dat de fiets hier allemaal een ‘goed’ op scoort, begint het refurbishment proces. 

Stap 1: ‘De sprankelende ontvangst’ 

Nadat de fiets op alles een ‘goed’ heeft gescoord krijgt deze een ‘sprankelend ontvangst’ 
We beginnen met een grondige schoonmaakbeurt om alle sporen van vorige avonturen weg te vegen. Ons team van professionals laten de fietsen weer stralen als fabrieksnieuw.

Stap 2: De technische metamorfose

Onze ervaren professionals met meer dan 20 jaar ervaring gaan aan de slag met het grondig technisch nakijken van de fiets. Elk onderdeel wordt met liefdevolle aandacht geïnspecteerd en getest. Van de motor tot de batterij en van de remmen tot de versnellingen, geen enkel detail ontsnapt aan hun deskundige oog. Ze zorgen ervoor dat elke component perfect functioneert en de fiets klaar is voor nieuwe avonturen.

Stap 3: De glansrijke transformatie 

Indien nodig krijgt de fiets nieuwe onderdelen. Onze professionals weten precies welke onderdelen een touch nodig hebben. Ze vervangen versleten onderdelen door nieuwe, hoogwaardige componenten, waardoor de fiets weer straalt als nooit tevoren. Of het nu gaat om een sprankelende nieuwe accu, een comfortabel zadel of een glimmend stuur, we zorgen ervoor dat elke rit een feestje wordt.

Stap 4: De laatste inspectie 

Voordat de fiets klaar is voor een nieuw avontuur, ondergaat hij een laatste grondige inspectie. Onze professionals zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details klopt. Ze stellen de remmen af, controleren de bandenspanning en zorgen ervoor dat de verlichting stralend en helder is. Alles wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de fiets voldoet aan onze hoge normen.

Stap 5: De geboorte van een refurbished e-bike 

Na het doorlopen van ons refurbishment proces is de tweedehands elektrische fiets veranderd in een prachtige refurbished e-bike. Een fiets met een verleden, maar ook een toekomst vol avontuur. Met onze zorgvuldige aandacht en de expertise van onze professionals, kunnen we elke fiets transformeren tot een betrouwbare metgezel voor vele kilometers.

Bij E-Bike Friesland geloven we in de kracht van refurbishment. Ons ervaren team met meer dan 20 jaar ervaring staat klaar om tweedehands elektrische fietsen nieuw leven in te blazen. Dus stap binnen in onze betoverende wereld en ontdek de schoonheid van onze refurbished e-bike!